Politika

BRANISLAV JOVANOVIĆ: Sa niškim čelnicima “kozjom” stazom u bolju budućnost

„Grandiozni most kod Niteksa – Benetona, na Bulevaru Vojvode Mišića, izgrađen je u vreme prethodne lokalne vlasti. Ovim mostom spojili smo dva dela grada i učinili život našim sugrađanima komfornijim. Gradski čelnici za devet godina nisu uspeli da urade ni trotoar sa desne strane mosta, prema ulici Ratka Pavlovića, pa je našim sugrađanima ugrožena bezbednost. Nišlije se kreću „kozjom” stazom od semafora u ulici Ratka Pavlovića što se i vidi na slici”, kaže Branislav jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

On kaže da je prethodno gradsko rukovodstvo uradilo i trotoar sa leve strane, prema ulici Ratka Pavlovića – Knjaževačkoj, odnosno prema Bulevaru.

Branislav Jovanović, “Niš moj grad”

„U danima kad su čelnici grada proglasili Niš velikim gradilištem i saopštili da, evo, počinju po prvi put da rade nove ulice od po stotinak metara, posle devet godina i da su prestali sa rekonstrukcijama, rehabilitacijama, krpljenjem, šminkom i nabacivanjem asfalta na već izgrađenom, mi, evo u nastavcima objavljujemo kapitalne i grandiozne objekte koje je prethodna lokalna vlast uradila, jedan od primera je definitivno i ovaj most”, zaključuje Jovanović i dodaje na kraju:

„Gospodo, nismo svi isti, vidite da ne možete ni trotoar da sagradite, dok smo mi gradili škole i obdaništa kao i ovaj grandiozni most. Još pre osam godina smo vam govorili da posle tog mosta uradite i kružni tok zbog bezbednosti sugrađana. Ali bliže se izbori, završićemo mi, ne brinite.”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com