Politika

BRANISLAV JOVANOVIĆ: Rekonstrukcija Trga građane košta kao izgradnja četiri obdaništa

“Počela je rekonstrukcija Trga Kralja Milana iako je po nalogu bivšeg gradonačelnika, Zorana Perišića, od 24.07.2012.godine i odobrenjem nadležne uprave od 24.08.2012.godine u dobrom delu rekonstruisan i popločan taj isti Trg domaćim behaton pločama, o čemu posedujem dokumentaciju”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

On ističe da će se sada Trg Kralja Milana rekonstruisati granitom iz belog sveta što će koštati Nišlije blizu dvesta miliona dinara ili četiri obdaništa. Iako na dva kilometra odatle ne postoji ni kanalizacija za naše sugrađane, kako kaže.

“Pozivam gradsko rukovodstvo na TV duel, uz napomenu da sam sa gospodinom Banđurom bio pozvan na TV duel od strane novinarke Dušice Dejić, ali on to nije prihvatio. Pozivam vas u ime istine, pravde i poštenja da izađete na” megdan” i razjasnimo šta se to promenilo u glavama čelnika Srpske napredne stranke od 2012. godine do danas i po čijem nalogu i u čijem interesu su menjani planovi i projekti od tada do danas, jer se trgovi masovno rade i seče drveće po Nišu, Aleksincu, Beogradu, Leskovcu i širom Srbije”, zaključuje Jovanović i dodaje na kraju:

“Potrebno je razjasniti ko su podizvođači firmi koja je dobila tender i koja je u Nišu radila kanalizaciju u svoje vreme. Da li je to možda firma iz Bujanovca?”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com