Politika

BRANISLAV JOVANOVIĆ: Psi u Nišu bez azila, a karavani prolaze

„Niški čelnici najavili su karavan koji će obići sva naselja pred republičke izbore, setili se da vide šta treba građanima. Ne znam čime će se pohvaliti u tim dirljivim susretima sa Nišlijama kada za deset godina nisu uradili nijednu školu, nijedno obdanište, nijedan most ni ambulantu. Uradili su jedan bulevar i šetalište za pse. Rezultati ove lokalne vlasti su poražavajući, biciklističku stazu, na primer, rade godinama. Ušli smo u Novu godinu sa Zoricom Brunclik, pričom o kioscima i velikom slikom predsednika na hotelu „Ambasador”, a ništa ne gradite i ne radite kapitalno”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

Jovanović kaže da svaka dobro organizovana vlast ima sagledane probleme i prioritete u gradu, što neposredno, što putem javne rasprave i opština.

„Nesposobna, nestručna i loše organizovana vlast tek sada kreće sa karavanom da vidi šta treba građanima. Bilo je karavana i ranijih godina, ali da pokažemo rezultate rada, a ne pred izbore „gde ste, šta vam treba”, a u mandatu se vlast bavi sobom, nabavljaju diplome, stanove za kadrove i šminkaju asfalt. Kažu da niko ne može da ih zaustavi, pa zaustaviće ih građani kad shvate da su obmanuti”, naglašava odbornik koalicije „Niš, moj grad”.

On kaže da Niš nije Beograd pa da čelnici slede Vesića sa kioscima i karavanom, ali nije ni Palanka nego univerzitetski grad koji treba da vode ozbiljni ljudi sa vizijom, a ne da se „igraju rada” pred izbore.

„„Niš, moj grad” je opozicija koja daje konkretne predloge koje smo izneli pred kreiranje budžeta, ali nismo uvaženi. Treba malo da se okrenu oko sebe i da shvate da im je narod nezadovoljan jer ništa od obećanja nisu ispunili, a mi smo se pokazali na delima jer Niš je nekada bio veliko gradilište”, zaključuje Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com