Politika

BRANISLAV JOVANOVIĆ: Niška vlast ne može ni da okreči ono što smo izgradili

„Još malo se navršava deset godina od kako su počeli radovi na izgradnji fiskulturne sale „Mika Antić” pri istoimenoj školi, sa četiri kabineta u potkrovlju ove sale. Ideja je bila da velika hala „Mika Antić” bude ustupljena sportistima Niša na celodnevno korišćenje, a da ova manja fiskulturna sala sa četiri kabineta bude u funkciji osnovne škole. Obezbeđena je projektna dokumentacija, zatim sredstva za početak i završetak radova na ovoj školi, krenulo se sa radovima i u najvećem delu je ova fiskulturna sala stavljena pod krov. Međutim, od kada je došlo do smene vlasti, 2012. godine pa evo sve do danas, traju radovi na izgradnji fiskulturne sale”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

Jovanović kaže da, nažalost, nesposobno gradsko rukovodstvo nije uspelo da završi ovu fiskulturnu salu koja bi otvorila nove mogućnosti za razvoj niškog sporta i poboljšala kvalitet nastave u osnovnoj školi „Mika Antić”.

Foto: Niš moj grad

„Mi smo za vreme našeg mandata završili i teren sa veštačkom travom u okviru te škole i proširili je novim učionicama, uradili smo još tri nove fiskulturne sale ovakvog tipa u raznim delovima grada. U tome se mi razlikujemo od ove lokalne vlasti, jer iza nas ne stoji prazna priča nego konkretni rezultati, ne samo kada je obrazovanje u pitanju nego i sport, što smo dokazali delima, a ne rečima”, zaključuje Jovanović i dodaje na kaju:

 

„Zvrji prazan i nezavršen i Studentski dom, još uvek nije stavljena u funkciju bolnica (ambulanta) u Niškoj Banji, Medikoterapija pored bazena, kao ni stanovi za mlade u ulici Branka Krsmanovića gde se dešavaju tragedije, a objekat propada. Iz temelja je sve izgrađeno, ali nije imao ko da nastavi ono što smo započeli.”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com