Izbori 2020Politika

BRANISLAV JOVANOVIĆ: Niška Banja riznica lažnih obećanja

“Vrhunac zamajavanja naroda i praznih priča gradskog rukovodstva, pred lokalne izbore, je najnoviji projekat, izgradnja bazena sa termalnom vodom na lokaciji Kulište u Niškoj Banji, koji će biti dobro plaćen u vidu mnogih drugih nabacivanja posla. Da li ovi napredni stručnjaci iz Niša znaju da u Banji nema ni mesare, ni knjižare? Ja se pitam, gospodo, odakle vam više mašte za ovakve gluposti? U Banji će se još snimati filmovi strave i užasa u srušenim hotelima koje su otkupili vaši čelnici za kratko vreme zarađenim novcem”, kaže Branislav Jovanović odbornik koalicije “Niš, moj grad u Skupštini Grada Niša.

On kaže da je poziv premijerke Srbije da leto provedemo u Niškoj Banji doveo do nezapamćenog “interesovanja” Nišlija koji dobro znaju prilike u ovoj opštini, a koja je do juče bila kovid bolnica.

“Niška Banja doživljava “procvat” jer, evo, devet godina se radi jedna trećina centralnog Trga, a biciklistička staza od Niške Banje do Brzog Broda započeta je pred prošle izbore, a ništa osim kamena temeljca. Podsetio bih Nišlije da je takođe pred izbore najavljena mogućnost izgradnje Ekspo centra i da je verovatno projektna dokumentacija uzaludno plaćena, a pre par godina su čelnici Grada saopštili da je već gotova stvar izgradnja akva parka preko biznismena iz Sandžaka što je bila tema i na gradskoj Skupštini”, kaže Jovanović.

On podseća da je najavljena i izgradnja etno sela u obližnjem Rautovu, a izgradnja čuvene gondole u Niškoj Banji je prethodila izgradnji gondole u Beogradu.

“Niška Banja je u međuvremenu odsečena od novog auto puta, a najavljena je i renesansa skijališta Bojanine vode. Od svega toga ništa, a mi smo barem izgradili ambulantu – bolnicu, dva obdaništa, dve balon sale, balon halu najveću na jugu Srbije, Bulevar Srpskih junaka sa dva kružna toka, put do groblja, kapelu, ulice, vodovodnu i kanalizacionu mrežu, terene sa veštačkom travom, pomogli izgradnju crkve, pa imamo prava i da komentarišemo. Nismo svi isti”, zaključuje Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com