Politika

Branislav Jovanović: Ne mogu ni da okreče ni poprave ono što smo mi izgradili!

“Posle obilnih poplava kojima je pogođen park “Čair”, u dva navrata, iako je vlast obećala da se tako nešto neće dešavati posle izgradnje čairskog i južnog kolektora, evo dešava se i širi se nesnosan neprijatan miris. Ovo je, inače, jedini niški park za decu čiji je boravak tamo onemogućen što zbog neprijatnog mirisa, što zbog zaraze koja preti da ugrozi zdravlje naših najmlađih sugrađana, ali i zbog komaraca koji napadaju sa svih strana. Pored parka poplavljena je i hala “Čair”, a ugrožen je bio i stadion “Radničkog”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

Jovanović kaže da je u “Čairu” urušena i zapadna tribina, Željin stadion (vetar odneo krov) i sportska borilišta.

Branislav Jovanović, Niš moj grad

“Evo uništen teren sa veštačkom travom u “Čairu” je pravi odraz nemara ove nesposobne vlasti koja za devet godina nije uradila nijedan sportski teren osim reparacija i terena u Brzom Brodu, dok se ogorman novac ulaže u sport i klubove i odlazi u privatne džepove što predstavlja osnovanu sumnju za korupciju i lično bogaćenje. Sa druge strane na svakom koraku uništena sportska borilišta gde se praktično stvaraju mladi i talentovani sportisti”, naglašava Jovanović i dodaje na kraju:

“Niška vlast je obećala izgradnju terena sa veštačkom travom na stadionu “Želje” i pomoćnom stadionu, ali nisu to jedina prazna obećanja kojih smo se naslušali, nije u pitanju samo da u sportu ništa nisu uradili nego i u oblasti kulture, obrazovanja, dečje zaštite i tako dalje. Prethodna dva mandata ove lokalne vlasti obeležilo je mnogo priče, slikanja, a mlao rada.”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com