Politika

BRANISLAV JOVANOVIĆ: Kamere na raskrsnicama nova globa za Nišlije

„Strategija o bezbednosti saobraćaja u Nišu zasniva se na nabacivanju posla dobavljačima novih kamera na šest raskrsnica, gde će se uložiti više desetina miliona dinara, i onima koji prodaju gradu sedišta za mališane, a koje grad poklanja. Najveću korist ima tvorac ove strategije koja košta preko dva miliona dinara, a novac od kazni za saobraćajne prekršaje otići će u republičku kasu, a sve preko grbače naših ojađenih sugrađana”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

On kaže da je pored poskupljenja TV pretplate, naplaćivanja parkiranja kod Doma zdravlja, poskupljenja međumesnog saobraćaja prevoznika do Niša, ovo samo najnovija organizovana akcija nameta za Nišlije.

„Svi znamo da je najveći uzrok saobraćajnih nesreća, po istraživanjima, alkohol i udarne rupe na niškim kolovozima. Neka tvorci ove ideje kažu kada se desio nemili događaj na jednoj od niških raskrsnica. Nove kamere su samo globa za građane Niša”, zaključuje Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com