Politika

Branislav Jovanović: Hiperprodukcija lažnih obećanja

„Najnovija informacija za nišku javnost je to da će Niš uskoro na ulicama ponovo dobiti tramvaj, kako reče gradonačelnik posle susreta sa francuskim ambasadorom. U nedostatku novih završenih  investicija  koristi se medijski prostor da se pred izbore budi lažna nada našim sugrađanima. To je još jedno zamajavanje naroda, ako se zna da za osam godina, sem šetališta za pse, lokalna vlast nije uradila nijednu novu investiciju, uz Bulevar heroja sa Košara koji zvrji prazan bez vozila i nije u funkciji bez završetka Somborskog bulevara”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

On podseća građane Niša šta je ova vlast sve obećala u svom mandatu, a, kako kaže, nijedan novi taolet nisu uspeli da urade.

„Pričali su o kvantaškoj pijaci, o tornju na aerodromu, o azilu za pse, o Ekspo centru, o muzičkoj dvorani, o akva parku, o kolektoru za prečišćavanje otpadnih voda, o Zapadnoj tribini i tako u nedogled, a Niš je dobio ništa”, kaže on.

Jovanović ističe i da je kao bomba odjeknula vest da će Niška Banja dobiti u centru deset novih bazena.

„Pre toga smo slušali o Etno selu, akva parku, gondoli u Niškoj Banji, a tamo nema ni knjižare, pa deca nemaju ni svesku gde da kupe. Za osam godina ni tamo ništa niste uradili, Niška Banja je postala avetinjsko mesto”, zaključuje Jovanović i dodaje na kraju:

„Gospodo, vreme je da odete jer su vam rezultati ravni nuli, a priče o boljem životu i reformama zamenili ste uslikanim metama na Vučićevom liku. Lepo pita novinar jednog portala u autorskom tekstu „Zašto niški naprednjaci ismevaju Vučića?”. I mi se pitamo, zašto? Stvarno je bilo smešno kad videsmo ko ga brani, „Poturice” u prvim redovima. Lepo reče naš narod, „Poturica gori od Turčina.”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com