Politika

BRANISLAV JOVANOVIĆ: Fontana sa Slavije nasred Niša

„Kao ozbiljna opozicija u ovom gradu nećemo podržati šminkanje, grebanje asfalta i krpljenje rupa niti rekonstrukcije i marketing lokalne vlasti, već izgradnju kapitalnih objekata i komunalne infrastrukture, ali toga, nažalost, nema. Sa jedne strane gradski čelnici pomažu stranim i domaćim investitorima kojima gradimo putnu infrastrukturu. Preko 100 miliona dinara dajemo za izgradnju kružnih tokova sa specijalnim svetlom i fontanama, umesto da stave cvetnu dekoraciju kao na drugim mestima. Gradimo parkove koje će obilaziti građani jugoistočne Srbije na raznim ekskurzijama. Sa druge strane odustaje se od kapitalnih investicija, koncertne dvorane, Ekspo centra i dečijih obdaništa, zgrade Muzeja, a decu daruju adaptiranim mesnim zajednicama i to iz donacija”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

On je rekao da se lokacije za obdaništa prodaju biznismenima, a luksuzni kružni tokovi grade za investitore koji su do juče hapšeni i proglašavani tajkunima.

„Za svetleće muzičke fontane se ima para, a za obdaništa se sakupljaju donacije. Deca su nam na čekanju, a sa žaljenjem možemo da konstatujemo da Grad ne ostvaruje data predizborna obećanja i još javno govore da od kapitalnih objekata zapravo neće biti ništa, pa će gradski budžet služiti za primanje plata i pokrivanje gubitaka, ali i za zapošljavanja o kojima svakodnevno čitamo”, zaključuje Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Протоком времена све је неспособнија власт у Нишу. По мом сазнању 93% грађана захтева њихову моменталну оставку.

  2. Ajde Bane molim te nemoj.Ja sam odusevljena sto cu imati i Deltu i Lidl i park za dete i ako kruzni tok ima fontanu, pa neka ima i treba,zasto da nam ne izgleda grad lepo.Tvoje kruzne tokove Bane necu da komentarisem jer tamo gde si mogao da stavljas lezece policajce ili vibro trake ti si kruzne tokove postavljao, ne zaboravlja Nis ko si ti i koliko nista za nislije ucinio nisi

  3. Mi i nasa deca koji zivimo na par kilometara od centra voleli bi da imamo bar kanalizaciju, fontanu poklanjamo Vama. I nije fer, jer i mi smo ljudi i nasa deca su deca, a davimo se u fekalijama…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com