Politika

BRANISLAV JOVANOIVĆ: Niš stoji u razvoju čitavu deceniju

„Dugo je najavljivan nastavak radova na Bulevaru Svetog Pantelejmona, ključnog bulevara za razvoj ne samo opštine Pantelej nego i celog grada s obzirom da je ovaj bulevar praktično deo saobraćajnog prstena oko Niša. Najavljivano je da će se nastaviti sa radovima na završetku bulevara koji će spojiti opštinu Pantelej i opštinu Crveni Krst kao i da se poveže Bulevar Svetog Pantelejmona sa Bulevarom Nikola Tesla. Međutim, to su sve samo prazne priče”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

On kaže da se sa radovima na ovom bulevaru stalo još pre 11 godina i da se ništa nije uradilo na njegovoj izgradnji još od prošle lokalne vlasti, a praktično je bio razvojna šansa opštine Pantelej.

„Dok smo vršili vlast u gradu omogućili smo da se ova opština ubrzano razvija, a danas nema ništa od infrastrukturnih projekata. Ne samo da nije završen ovaj bulevar nego nije urađena ni pijaca, zapravo bila je jedna lažna pijaca pred prošle izbore. Evo, sada na tuđem zemljištu ponovo počinju izgradnju pijace. Nije urađena ni crkva, ni škola, niti jedno novo obdanište”, ističe Jovanović i dodaje na kraju:

„Naša koalicija „Niš, moj grad” se ubrzano priprema za nove izbore, jer smo ubeđeni da ćemo napraviti preokret već u prvoj godini nove lokalne vlasti i da će Niš ponovo biti veliko gradilište posle narednih izbora. Nadamo se da će ih biti vrlo brzo.”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com