Društvo

Božićno seoce i doček pravoslavne Nove godine u kalendaru manifestacija

Gradska opština Medijana dobila potvrdu opravdanosti i vrednosti dva velika događaja

Medijanino Božićno seoce i doček pravoslavne Nove godine našli su se u kalendaru manifestacija turističkih organizacija, čime je Gradska opština Medijana dobila potvrdu opravdanosti i uspešnosti organizacije ova dva velika događaja.

Neki od parametara za klasifikaciju bili su cilj manifestacije, kontinuitet trajanja, broj učesnika i posetilaca, kako domaćih, tako i stranih. Vrednovala se i iskorišćenost manifestacija u cilju promocije kulturno-istorijskog nasleđa i prirodnih turističkih resursa Niša i okoline, ekonomska isplativost, atraktivnost i medijska vidljivost, smeštaj i bezbednost učesnika i još nekoliko drugih važnih stavki.

Foto: GO Medijana

Dva velika Medijanina događaja svrstani su u treću kategoriju manifestacija uz Niški Sajam knjiga, Nisomniu, Internacionalne muzičke svečanosti, Niške muzičke svečanosti – NIMUS, Međunarodni dečiji FEST Niš Udruženja mladi kreativci Rastemo i Dane turizma u Nišu – Turističke organizacije Niš.

Sve kategorisane manifestacije naći će se u kalendaru manifestacija turističkih organizacija, u štampanoj i elektronskoj formi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button