Sport

Bokseri za humanost

U Nišu će u nedelju 26. decembra, biti organizovan Međunarodni turnir u boksu, a ono što je ovog puta karakteristično je da će on biti humanitarnog karaktera. Odazvao se veliki broj takmičara, ulaznice se neće naplaćivati, a svi oni koji žele da pokažu humanost moći će da izdvoje sredstva i ubace u kutiju koja će biti postavljena u samoj sali.

Turnir se organizuje u OŠ “Mika Antić”, a borbe će početi od 13 časova. Prema rečima organizatora, u ring će se nadmetati oko 100 takmičara. Bokseri u naš grad osim iz Srbije, stižu i iz Crne Gore i Bugarske.

“Sredstva će biti predata Banki dobročinstva, našoj humanitarki Marini Adamović, koja će ih dalje proslediti organizaciji Budi human, za pomoć deci koja se bore sa najtežim bolestima”, istakao je organizator turnira Srđan Radulović.

International boxing tournament “Day of knights” organizuje BK “Vitez” uz podršku Grada Niša i Bokserskog saveza Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com