Sport

BOKS: Janković prekidom do pobede

Bokser “Viteza” Miloš Janković (-81 kg), bio je ubedljiv u 2. kolu Super lige Srbije, gde je predstavljao BK “Sombor”, i zabeležio pobedu protiv Stefana Lekića iz BK “Rokica”.

Posle brojanja Lekiću u 1. rundi, gde je Janković je bio bolji u obe runde, bokser iz Loznice predao je meč početkom 3. runde, i tako je Janković doneo vredna dva boda i pobedu od 14:8 za Sombor.

foto: BK Vitez
foto: BK Vitez

Da podsetimo, Novak Radulović ( BK “Vitez”), je takođe predhodnog vikenda (21.03.2021.) zabeležio pobedu -75 kg, u redovima Crvene Zvezde protiv Radničkog iz Kragujevca, a Lazar Arsić zbog povrede neće boksovati u nedelju 28.03.2021. za BK “Partizan”, koji gostuje Radničkom iz Beograda.

Posle uspešnog starta u ovoj godini, gde su bokseri “Viteza” imali veoma zapažene rezultate, kreće sezona kik boks takmičemja, gde će takmičari Kik boks kluba “Niš”, započeti sezonu na Prvenstvu centralne Srbije u K-1, koje se održava 27.03.2021. u Kruševcu.

foto: BK Vitez

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com