Sport

Bogdanić u svom stilu: Nokautom do pobede u Majdanpeku

Majdanpek je proteklog vikenda bio domaćin pravog bokserskog spektakla, a na reviji koja je okupila oko 40 boksera širom Srbije, svoje predstavnike imao je i Niš.

Takmičari boks kluba “Radnički” iz Niša, na čelu sa trenerom Ninkom Milenovićem, između ostalog i predsednikom Jugoistočne Srbije u boksu, zabeležili su odlične rezultate na ovoj manifestaciji.

Nikola Bogdanić je u svom stilu savladao protivnika iz Prokuplja, Fabijana Nazovića, čime je napravio korak dalje u svom povratku na borilačku scenu. On se takmičio u kategoriji do 75kg, a dovoljna mu je bila samo jedna runda da primeni svoje najjače oružje – nokaut. Nikola je imao veliku podršku sa tribina, s obzirom da je nekoliko desetina Nišlija otputovalo u daleki Majdanpek da navija za svog borca.

Nikolini prijatelji i porodica na Majdanpeckoj boks reviji

Njegov kolega iz kluba, Miloš Trenkić, takođe je savladao svog protivnika prekidom, u super teškoj kategoriji, a u pitanju je bio Ivan Jovanović iz Majdanpeka.

Prekidima u prvoj rundi do velikih pobeda; Milos Trenkic i Nikola Bogdanic.

Nišlije su tako ostvarile stopostotni učinak na ovom takmičenju koje je u organizaciji BK “Miners”, Sportskog Saveza i Opštine Majdanpek ispratilo oko 40 takmičara iz 14 klubova Srbije.

Bogdanić nakon ove revije nastavlja sa svakodnevnim radom i treninzima a uskoro će i niška publika imati prilike da uživa u njegovim kvalitetnim mečevima. Opširnije o tome uskoro u Niškim Vestima…

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com