Promo

BOGAT IZBOR granitne keramike velikih dimenzija po povoljnim cenama – Salon AQUA CASA

AQUA CASA, niški salon dizajnerskih i visoko kvalitetnih keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija i opreme za uređenje kupatila vodećih evropskih i domaćih proizvođača, nalazi se na Bulevaru 12. februar 54.

U ovom salonu za opremanje kupatila u ponudi je i granitna keramika velikih dimenzija po vrlo povoljnim cenama. Veliki i bogat izbor ovih pločica pruža vam mogućnost da uredite svoje kupatilo baš onako kako ste ga i zamislili. Kvalitet pločica garantuje vam dugogodišnje uživanje bez bojazni da će one izgubiti svoj prvobitnu lepotu i postojanost.

AQUA CASA

Sve modernije u svetu i kod nas, pločice velikih dimenzija (60x120cm) najčešće se koriste kao podne pločice, mada su često u upotrebi i kao zidne. Izdvaja ih to što imaju veliku izdržljivosti i lako se održavaju, što je danas kada svi brzo živimo i veoma važno.

U ponudi su i polirane granitne pločice koje su otporne na mikroorganizme a lako se i čiste, dok je mat granitna keramika manje klizava, zbog toga ovu keramiku češće kupuju porodice sa malom decom ili one koje imaju osobe starije dobi.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":3000,"speed":300,"arrows":"true","dots":"true"}

Oprema za čitavo kupatilo, vodovod i kanalizaciju na jednom mestu!

AQUA CASA stekla je svoj renome zbog toga što svojim mušterijama pruža samo najbolje. Od opreme za kupatila najpoznatijih svetskih brendova, preko usluge i saveta stručnih ljudi prilikom kupovine, do brzog i efikasnog prevoza robe na željenu lokaciju!

Na jednom mestu, u ekskluzivnom salonu kupatila AQUA CASA, na Bulevaru 12. februar br. 54, imate priliku da „skrojite“ kupatilo po svojoj meri, birajući kvalitetne i moderno dizajnirane pločice, koje ćete uklopiti zajedno sa tuš kabinom, kadom, klasičnim ili nesvakidašnjim lavaboima i ostalom sanitarijom.

 

AQUA CASA
AQUA CASA
Bulevar 12. februar 54, Niš
office@aquacasa-ni.rs
INSTAGRAM

 

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close