Politika

Boban Džunić: Moramo da kažemo STOP nasilju svake vrste!

Na današnji dan pre godinu dana građani Niša krenuli su od Trga kralja Milana ulicama grada u šetnji koju su nazvali “Stop krvavom scenariju”. To nije bio politički obojen skup, to je bio skup svih građana Niša, podsetio je funkcioner Srpske napredne stranke Boban Džunić.

“Želim da podsetim da je 2019. godine crtana meta na grudi predsednika Srbije Aleksandra Vučića ispred snajpera i snajperskog metka. Crtana je meta i u dnevnim i u nedeljnim listovima. Zbog toga se više hiljada građana solidarno okupilo. Ulice su bile krcate, kolona ljudi dopirala je sve do Skupštine grada. Na taj način građani Niša pokazali su svoj odnos prema nasilju svake vrste, prema pretnjama, ne samo predsedniku, već i njegovoj porodici.

Mi i dan danas vidimo da je i dalje Aleksandar Vučić, koji je perjanica svih promena u Srbiji, meta ne samo snajpera i snajperskog metka, veći i vokabulara onih medija koji su pod platnim spiskom Dragna Đilasa”, rekao je danas Džunić.

On je istakao da moramo da kažemo “STOP nasilju svake vrste!”, “Stop pretnji i porodici predsednika Aleksandra Vučića i njemu bliskih ljudi, ali i STOP vređanju lekara, junaka ovog vremena koji se nadljudskim naporima bore da spasu svaki život građana ne samo Niša, već i čitave Srbije.

“Sa ovog mesta, kao funkcioner Srpske napredne stranke, prenosim poruku da smo mi za lepšu, bolju, prosperitetniju Srbiju i da dajemo apsolutnu podršku predsedniku Republike Srbije, koji se nadljudski bori da naša Srbija izgleda bolje, lepše i naprednije”, zaključio je Džunić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com