Društvo

Blokiran saobraćaj opet: DOGOVOR pao! (FOTO)

Iako su meštani niškog naselja “Nikola Tesla” ponovo danas blokirali put Niš-Niška Banja, može da se kaže da su postigli dogovor sa gradonačelnikom Darkom Bulatovićem da njihov dugogodišnji problem sa kobnim pešačkim prelazom konačno bude rešen.

Potvrđeno je da od ponedeljaka počinje postavljanje platforme na mestu gde se nalazi problematični pešački prelaz na Bulevaru cara Konstantina, gde su juče povređene devojčice koje su išle u školu, pre dve godine stradao je i jedan dečak.

JKP Parking Servis je postavio znake koji upozoravaju vozače na to da smanje brzinu i da u blizini ima veći broj dece koja prelaze ulicu.

Pribavljena je saglasnost za stubove na kojima treba da bude montiran semafor.

“Garantuju nam da će do 19. juna biti gotova platforma na pešačkom prelazu a semafore će raditi uporedo sa platformom”, rekao je za Niške Vesti žitelji ovog niškog naselja.

Kao što je i najavio gradonačelnik Niša Darko Bulatović, došao je danas popodne i razgovarao sa nezadovoljnim meštanima naselja „Nikola Tesla“.

Foto: Niske Vesti (Darko Bulatović, gradonačelnik Niša)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com