Društvo

Bliži se krajnji rok za prijave za Medijanin Festival dečijeg stvaralaštva

Rok za predaju radova za učešće na 11. Medijana Festivalu dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu, produžen je do 10. februara, kako bi što više radova pristiglo na adresu Gradske opštine Medijana.

Medijana festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu će, već tradicionalno, okupiti talentovanu decu i dokazane stvaraoce za decu, koji će se održati 21. i 22. marta 2019. godine u organizaciji Gradske opštine Medijana u Nišu. Tema ovogodišnjeg literarnog i likovnog konkursa za učenike osnovnih i srednjih škola je „Kako stići do cilja u čizmama od sedam milja”, a broj radova koje jedan učesnik može poslati nije ograničen.

Literarni radovi treba da budu otkucani ili čitko napisani.

Likovni radovi mogu biti u svim tehnikama. Svi radovi treba da budu potpisani punim imenom i prezimenom autora, sa adresom, mejl adresom i brojem telefona autora, godinom rođenja, nazivom škole i mesta, naznakom razreda i imenom nastavnika, odnosno mentora.

Radovi koji pristignu na konkurs biće podeljeni u tri kategorije – radovi učenika od 1. do 4. razreda osnovne škole, zatim od 5. do 8. razreda osnovne škole i radovi učenika srednjih škola.

Radovi se ne vraćaju. Svoje radove učenici mogu slati na adresu Gradska opština Medijana, Pariske komune bb, 18000 Niš, sa naznakom «Za konkurs Medijana festivala dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu».

Žiri će pregledati radove i odabrati najuspešnije, kojima će biti dodeljene nagrade. Najuspešniji literarni i likovni radovi biće objavljeni, a najuspešniji likovni radovi biće izloženi u odgovarajućem prostoru.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com