Promo

Dr VAIS: Blic tretman „Vital C“ maskom – tretman za sivu i umornu kožu

Tokom letnjih meseci, zbog visokih temperatura, znojenja i sunčanja, izbegavamo teske preparate za negu lica, ali i agresivne tretmane. U vezi sa tim Dr VAIS Niš kao deo svoje široke ponude ima i lagane letnje blic tretmane lica.

„Vital C“ je maska široke primene i veoma efikasna u unapređenju opšteg stanja kože lica. U njenoj osnovi je acerola i velika koncentracija vitamina C. Maska „budi“ kožu koja je siva i bezizražajna, detoksikuje je i oslobađa oksidativnog stresa. Pored toga koža se dubinski hidrira i oplemenjuje se njen izgled.

Efekti tretmana su antioksidativno dejstvo, redukcija UV oštećenja, hidratacija i detoksikacija, a rezultat je osvežena i oporavljena koža.

Tretmani se preporučuju svim uzrasnim kategorijama i mogu se raditi na nedeljnom nivou.

Sve tretmane možete zakazati na brojeve telefona 018/23-28-96 i 064/12-64-340.

U ordinaciji Dr VAIS primenjuju se sve neophodne mere u cilju sprečavanja širenja virusa korona i zaštite klijenata i zaposlenih.

Sve prostorije i radne površine detaljno i redovno se dezinfikuju i poštuju se sve propisane mere od strane Vlade Republike Srbije i Ministarstva Zdravlja.

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
FACEBOOK

 

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com