Promo

„Blic“ letnji tretman lica u DR VAIS-u

Tokom letnjih meseci, zbog visokih temperatura, znojenja i sunčanja, izbegavamo teske preparate za negu lica, ali i agresivne tretmane. U vezi sa tim Dr VAIS Niš kao deo svoje široke ponude ima i lagane letnje blic tretmane lica.

Blic tretmani lica obuhvataju površinsko čišćenje lica, nakon čega sledi tretman ultrazvučnom špatulom kojom se dubinski očisti koža na neagresivan način. Na tako očišćenu kožu nanosi se neka od hranljivih ampula, kojima se koža dubinski hidrira, hrani i kojima se poboljšava njen izgled i tonus. Kao završetak ovog laganog letnjeg tretmana nanosimo bogatu hranljivu peel off masku koja pruža prijatan osećaj, umiruje i čini kožu lica jedrijim i čvršćom. Aktivne supstance ovih maski  pospešuju i regenerativne procese, dubinski hidriraju kožu i oplemenjuju njen izgled.

„U odnosu na tip kože primenjujemo različite ampule i njima kompatibilne peel off maske. Nakon ovog tretmana možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima sa vidljivo boljim izgledom kože lica“, poručuju u DR VAIS.

Tretmani se preporučuju svim uzrasnim kategorijama i mogu se raditi na nedeljnom nivou.

Sve tretmane možete zakazati na brojeve telefona 018/23-28-96 i 064/12-64-340.

U ordinaciji DR VAIS primenjuju se sve neophodne mere u cilju sprečavanja širenja virusa korona i zaštite klijenata i zaposlenih.

Sve prostorije i radne površine detaljno i redovno se dezinfikuju i poštuju se sve propisane mere od strane Vlade Republike Srbije i Ministarstva Zdravlja.

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
FACEBOOK

 

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close