Promo

BLACK FRIDAY u Pet Shop-u Gallus: Popust od čak 15% na ceo asortiman

Hrana i oprema za: PSE, MAČKE, GMIZAVCE, PTICE I RIBICE

U Pet Shop-u Gallus u petak 25. novembra biće organizovana akcija BLACK FRIDAY kada će čitav asortiman biti na popustu od čak 15%.

Ovde možete da nabavite sve za Vašeg ljubimca a nalazi se u srcu grada, u ulici Cara Dušana broj 81, lokal 2.

Asortiman niškog Pet Shopa Gallus nudi  bogat izbor superpremium hrane, opreme i preparata za ljubimce a tu je i kvalitetna ponudu simpatičnih igračaka. U samoj prodavnici uvek ćete dobiti savet šta je najbolje za ljubimca kojeg čuvate. Stručni prodavci tu su da pomognu oko odabira preparata koji daju najbolje rezultate kada je nega u pitanju.

Pet Shop Gallus; Cara Dušana 81

U Pet Shop-u Gallus svakodnevno važe i specijalne ponude sa popustima, a redovni kupci imaju posebne pogodnosti. Uvek postoji lista najprodavanijih i najboljih proizvoda i celokupna ponuda je pažljivo birana, prema zahtevima potrošača aili i veterinara sa kojima Gallus godinama neprekidno i dobro sarađuje. Njihova stručna pomoć od neprocenjivog je značaja.

Pored najrazličitije ponude budite sigurni da sve što je potrebno Vašim kućnim ljubimcima, to ćete sigurno i naći u Pet Shop-u Gallus, čiji zaposleni svakodnevno prate i analiziraju zahteve i želje Nišlija koji čuvaju ljubimce.

Pratite Pet Shop Gallus i na Instagramu jer pored promocije proizvoda za ljubimce, ovde možete pronaći i puno korisnih saveta o tome kako da bolje brinete o malim stvorenjima koja vam život čine lepšim.

INSTAGRAM PET SHOP-a GALLUS

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gallus Niš (@gallus_petshop)

U Pet Shop-u Gallus u petak 25. novembra biće organizovana akcija BLACK FRIDAY kada će čitav asortiman biti na popustu od čak 15%. Iskoristite ovu pogodnost i obradujte svog malog, ljupkog prijatelja jer on ima samo Vas.

Pet Shop GALLUS
Cara Dušana br.81, lokal 2
060 40 98 99 2 
INSTAGRAM

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com