Sport

BK “Niš” odbranio titulu najboljih u K1 iz 2022. godine

Osvojen trofej Vrnjačke Banje

Minulog vikenda na Prvenstvu održanom u Vrnjačkoj Banji, Kik boks klub “Niš” odbranio je titulu iz 2022. godine, kada je na prvenstvu u Senti proglašen za najbolji klub. Na takmičenju je učestvovalo 200 takmičara iz 50 klubova, a održano je oko 120 borbi tokom dva dana takmičenja.

Foto: KBK Niš
Prvenstvo je izborno za sastav seniorske i juniorske reprezentacije Srbije u K-1 disciplini.
Ivan Krivačević osvojio je pehar ( šest najboljih finala – Trofej Vrnjačke Banje) i zlatna medalja, Nikolina Stevanović, Janja Savić i Nada Krivačević su takođe osvojile zlatne medalje, dok su Gordana Marjanović, Matija Jovanović, Pavle Đordević poneli srebrne. Strahinja Đorić, Andrej Krstić i Kata Lazić okitili su se bronzom.
Foto: KBK Niš

“Osvojili smo pehar za najbolji klub na ovom takmičenju, i pehar “TROFEJ VRNJAČKE BANJE”.  Istog vikenda, dva boksera BK ” VITEZ” Miloš Janković i Jovan Stojiljković zabeležili pobede prekidima u Bokserskoj ligi Srbije održanoj u Novom Sadu. Novak Radulović u Francuskoj, u profesionalnom meču za IBA pojas u meču od 10 rundi, bio je bolji u poslednje 4 runde, dok su prvih 6 pripale domaćem borcu, koji je na kraju na poene i osvojio pojas. Na tri fronta, bokseri Viteza i kikbokseri Niša postigli su još jedan ogroman uspeh, ali ljudi zaduženi za sport u gradu Nišu, na žalost to ne prepoznaju. Bez obzira na sve nepravde, mi ćemo i dalje postizati vrhunske rezultate”, kazao je Srđan Radulović, trener Kik boks kluba „Niš“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com