Sport

BK Naissus: “Neka Loznica strahuje, mi stižemo po prve bodove”

Nakon međunarodnih šampionata, naše najbolje boksere očekuje start nove sezone Super lige Srbije. Već u prvom kolu, 10. oktobra u Loznici, ljubitelje boksa očekuje spektakl i derbi meč u kome se sastaju BK Loznica i BK Naissus iz Niša.

Nastupajuća Super liga je podeljenja u dve grupe. Grupu A čine: Sombor, Radnički Beograd i Metalac Valjevo, Grupu B: Loznica, Radinčki Kragujevac, Vojvodina, Naissus.

Kapiten Nišlija nije krio zadovoljstvo pred start lige.

 „Momci su insipirisani da ligaška sezona koja je pred nama bude obojena još boljim, atraktivnijim borbama uz visok nivo boksa, jer samo kroz dobru Ligu i takmičenja sazrevate svakodnevno, pronalazite svoje dobre strane kao i svoje mane i pokušavate da ih rešite spremajući se za naredne mečeve, samim tim i za borbe na međunarodnoj sceni. Svi smo motivisani, u formi i jedva čekamo da borbe počnu, a cilj je svima samo jedan – titula Ekipnog šampiona Srbije. Neka Loznica strahuje, mi stižemo po prve bodove”, rekao je reprezentativac Srbije, kapiten BK Naissus Petar Stošić.

Naissus je put Loznice krenuo po prve bodove, pojačan novim rukovodstvom i dvojicom bugarskih internacionalaca, a ispratio ih je gradski većnik za omladinu i sport Branislav Kačar.

Foto: BK Naissus

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com