Zabava

Bjesovi posle pet godina u Nišu: Karte su u prodaji!

Jedan od najvećih srpskih rok sastava današnjice, kultni gornjomilanovački Bjesovi, nastupiće u Nišu u subotu, 2. oktobra u dvorištu Univerziteta (Banovina) sa početkom od 21 sat. Biće ovo njihov prvi koncert u gradu na Nišavi posle punih 5 godina, kada su nastupili u istom prostoru.

Bend pod imenom Bjesovi postoji od 16. jula 1990. tj. od prve večeri prve čačanske gitarijade, kada su pobedili i od novca od nagrade snimili svoj prvi album. Od tada je prošlo preko 30 godina, a antologijski albumi koji su usledili, brižljivo osmišljeni nastupi, mnoštvo koncerata, velika medijska pažnja, kao i prepoznatljivi i lični tekstovi, obezbedili su Bjesovima kultni status meðu publikom.

Po rečima frontmena benda Zorana Marinkovića, Bjesovi, iako stabilno oslonjeni na teški rok, žanrovski su ipak teško uhvatljivi, a njihove pesme su deo autobiografske priče o genezi jedne duše.

“Svaki koncert Bjesovi sviraju u svom maniru – čvrsto i uverljivo, i atmosferu neretko dovode do usijanja uz ogromne erupcije emocija publike, koja opijena Marinkovićevom harizmom deluje kao da je u transu”, navode organizatori.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1000 rsd su u prodaji i mogu se kupiti u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), kao i u pivnici Nemir (Učitelj Tasina 17). Na dan koncerta cena će biti 1200 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com