Hronika

BIVŠI VERENIK UDARIO TRUDNICU, ona sa potresom mozga odvezena u Urgentni centar UKC Niš

Tridesetrogodišnja trudnica primljena je juče popodne u Urgentni centra niškog UKC-a, sa povredama glave gde je utvrđeno da je imala potres mozga, dalje je upućena u Ginekološko akušersku kliniku.

Kako nezvanično saznaju Niške Vesti, nakon verbalne svađe u kolima, žena u četvrtom mesecu trudnoće dobila je udarac u glavu od bivšeg verenika. Nakon povređivanja trudnica je zbrinuta u Urgentnom centru.

“Imamo prijavu događaja da je muškarac zadao udarac u glavu ženskoj osobi, koja je kasnije prevezena u Urgentni centar. Muškarcu je odmah izdata zabrana prilaska i naredba udaljenje iz stana, po najnovijem zakonu o porodičnom naselju. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo i radi se na utvrđivanju više činjenica i podataka u vezi sa slučajem”, potvrdili su Niškim Vestima iz Policijske uprave u Nišu.

Iz Urgennom centra našoj redakciji stigla je potvrda da su oni juče prilili trudnicu Ć. B. koja je rođena 1988. godine i koja je imala potres mozga. Dalje je na lečenje upućena u niški GAK.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com