Promo vesti

Bioskop Cinepexx Niš postaje kuća straha i nagrađuje najoriginalnijeg autora fotografije

U susret ekranizacji najstrašnije knjige Stivena Kinga ,,Groblje kućnih ljubimaca”, bioskop Cinplexx Niš postaje Kuća straha na radost svh ljubitelja horora! U periodu od 9. do 14. aprila, od 18 do 22 časa, svi posetioci bioskopa Cineplexx Niš imaće priliku da se u zlokobno mračnim salama fotografišu i učestvuju u foto konkursu. Najkreativnijeg nagradićemo fantastičnim putovanjem za dvoje!

Fotografije iz bioskopa, postavljene na društvene mreže Facebook i Instagram uz neizostavni #cineplexxniskucastraha ući će u trku za nagradu! I to kakvu! Bioskop Cineplexx Niš nagradiće najboljeg autora fotografije putovanjem na Zakintos za dve osobe! Pobednik foto konkursa biće objavljen 15. aprila na zvaničnim Cineplexx stranicama Instagram i Facebook.

Porodica Krid započinje novi život u prelepoj kući u Mejnu, malom, ruralnom mestu. U novom okruženju sve je bajkovito, previše dobro da bi bilo istinito. Zlokobna tajna koja vreba nadomak kuće vrlo brzo će se poigrati sa porodičnom idilom.

Kada nesrećna sudbina zadesi porodičnog mačka Čurča, na nagovor suseda, Kridovi odlučuju da ga zakopaju na starom indijanskom groblju iza kuće. Međutim, narednog dana, mačak se vraća kući, ali nije isti kao pre….

Posetioce, članove Cineplexx bonus kluba očekuje 1000 dodatnih bodova pri kupovini ulaznica za projekciju filma četvrtak 11. aprila u 20 časova u okviru Horor night događaja, a najsrećnije i poklon knjiga Stivena Kinga, koju daruje Vulkan Izdavaštvo.

Vidimo se u najmodernijem bioskopu u gradu! Samo za hrabre i one koji vole egzotična putovanja! Čekamo vas!

Karte za  Horor night i film „Groblje kućnih ljubimaca“ su u prodaji na blagajni bioskopa.

https://youtu.be/VeIf5h7nIkU

*sve detalje nagradnog foto konkursa možete pronaći na www.cineplexx.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com