MagazinPromo vesti

Biorezonanca i lepota

Iako odlazak na lečenje biorezonancom najčešće nema za cilj poboljšanje fizičkog izgleda, upravo je to ono što primećuje najveći broj ljudi već nakon nekoliko tretmana. Lepši ten, nestanak bubuljica i podočnjaka, smanjenje viška kilograma, manje celulita.

Nesumnjivo je da pozitivna promena postoji, a šta je ono što dovodi do nje?

Detoksikacija (čišćenje) organizma je prvi korak u biorezonantnom tretmanu. Kako bi organizam nesmetano funkcionisao, potrebno je da svi naši filteri (jetra, bubrezi, limfa) nesmetano rade. Jer u slučaju njihovog nepravilnog rada, dolazi do gomilanja toksina , sa nizom negativnih pojava . Nakon tretmana detoksikacije, organizam je ponovo “čist” iznutra, oseća se povećana fizička energija, a naša koža počinje da blista.

Stabilizacija creva je sledeći važan korak u biorezonantnoj terapiji. Osim što je važna za opšti imunitet, zdava crevna flora ima veliki uticaj na izgled kože. Kineskoj tradicionalna medicina kožu tretira kao pomoćni sistem debelom crevu. Što znači da ako debelo crevo ne funkcioniše kako treba, na koži se pojavljuju promene koje ukazuju na disbalans u crevima, a to su najčešće akne. Gljivica kandida, koja je inače prisutna u debelom crevu, može da uzrokuje niz tegoba ukoliko se uveća broj njenih kolonija, a neke od tih tegoba upravo su promene na koži.

Test intolerancije na hranu je sastavni deo testiranja. Uticaj ishrane na naše psihofizičko zdravlje je ogroman . Izbacivanjem iz ishrane namirnica koje nam ne odgovaraju, organizam se sa jedne strane rasterećuje, a sa druge strane dobija energiju koja mu je potrebna. Ovakvim načinom ishrane, osim što nestaju mnoge tegobe poput nadimanja, gorušice, alergije, zatvora, topi se i višak kilograma, smanjuju se otoci i zadržavanje vode u organizmu, akne se povlače, a celulit se smanjuje.

Promena režima ishrane tokom biorezonantnog tretmana je obavezna. Nevezano od rezultata testa intolerancije na hranu, poželjno je tokom tretmana izabaciti iz ishrane šećer, alkohol, svinjsko meso i mesne prerađevine. Ove namirnice imaju štetan uticaj na crevnu floru i izgled kože.

Unos dovoljne količine vode je imperativ dobrog zdravlja. Tokom biorezonantne terapije se na tome insistira iz više razloga. Najpre, da bi se dobro obavio proces detoksikacije. Zatim, voda ima najveću memorijsku moć i što je veća hidriranost organizma, telo bolje memoriše primljene frekvencije. Hidrirano telo olakšava rast i podstiče regeneraciju ćelija, a istovremeno stimuliše uklanjanje mrtvih ćelija. Upravo su ovo razlozi zbog kojih tokom tretmana koža postaje blistava i jedra.

Takođe, antistres programi koji su sastavni deo svakog tretmana, vrlo brzo dovode do opuštanja i boljeg raspoloženja. Kada smo opušteni, velika grupa mišića na našem licu prestaje da bude u spazmu, i izraz našeg lica dobija na mekoći i toplini. Ovo postaje vidljivo i ljudima iz okruženja, pa oni koji su na birezonantnoj terapiji vrlo često dobijaju komplimete na račun svog izgleda.

Složićete se da lepšeg dodatka na osnovni rezultat biorezonantnih tretmana, a to je nestanak zdravstvenih tegoba, ne može da bude.

Zato ne oklevajte. Lider u biorezontnoj dijagnostici i terapiji nalazi se u vašem komšiluku.

U Poliklinici Longa Vita, u samom centru Niša, možete uraditi test intolerancije na hranu i tako saznati šta od namirnica više ne bi trebalo da konzumirate i dobiti individualni plan ishrane, prilagođen isklučivo vama.

Naš iskusni tim stručnjaka iz oblasti kvantne medicine, nakon precizne dijagnostike, odrediće optimalnu biorezonantnu terapiju, kako bi se otklonile vaše zdravstvene tegobe, a organizam vratio u prirodni balans.

Poliklinika Longa Vita
Učitelj Tasina broj 9A
069/ 11 22 358 
FaceBook
www.aesthetica.rs
www.longavita.rs

Povratite svoje zdravlje i svoju lepotu, javite nam se još danas na 0691122358 ili na office@longavita.rs , i zakažite pregled.

 

 

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d725.7297505845851!2d21.895200729254196!3d43.31595319869592!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b0b1dabef653%3A0x70a3f5f0335377a5!2sPrijezdina%2C+Ni%C5%A1%2C+Serbia!5e0!3m2!1sen!2sus!4v1509612733306″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com