KulturaZabava

Bilo jednom u Srbiji – film za porodicu i prijatelje

Podsetite se dobrote i topline sa porodicom i prijateljima - uz film „Bilo jednom u Srbiji“

Bioskopi Cine Grand Delta Planet Niš i Vilin Grad kao i novo domaće ostvarenje „Bilo jednom u Srbiji“ vas pozivaju da u pretprazničnom periodu posetite bioskop sa porodicom i prijateljima, jer od 18. do 23. aprila, uz nezaboravnu filmsku sagu, očekuje vas specijalna akcija – kupite 3 karte i četvrtu dobijate na poklon.

Film „Bilo jednom u Srbiji“,   reditelja Petra Ristovskog  i autora i producenta Zvonimira Šimuneca, priča je o Leskovcu – srpskom Mančesteru – koji postaje deo Evrope između dva svetska rata. Ovo ostvarenje govori o istinskim i pravim vrednostima, prijateljstvima koja uprkos svemu opstaju i iskrenim ljubavima. Kako su dve velike ljubavi i spremnost da se podnese žrtva u ime snova, utrle put i otvorile vrata budućnosti.

Posle potucanja po belom svetu, 1922. godine,  dva prijatelja Dine i Cone se vraćaju u rodni kraj, varošicu na jugu Srbije. Dolazeći u oronuli Leskovac u njemu zatiču – Dine svoj ruinirani bioskop, a Cone spostvenu sahranu! Posle rata Dine (Nemanja Oliverić) se nekim čudom zatekao u Parizu gde je naučio o lepotama života u velikoj metropoli, upoznao lepe Parižanke i otkrio novi medij – film. Cone (Viktor Savić) je posle ranjavanja i amnezije završio u Mančesteru, tadašnjoj prestonici industrijskog razvoja, gde je načio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspeha.

Galeriju sjajnih filmskih likova donose : Teodora Ristovski, Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Radovan Vujović, Nemanja Oliverić i mnogi drugi.

Pored praznične akcije imaćete priliku da osvojite i paket proizvoda sa juga Srbije ukoliko u ovim terminima dođete da pogledate film. Sve informacije vezane za nagradnu igru možete dobiti na Instagram profilu filma ukoliko kliknete OVDE.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com