Promo

BICOM NUTRICIONIZAM – Šta je to?

Bicom nutricionizam je nastao kao potreba da pomognemo savremenom čoveku koji se nosi sa svakodnevnim izazovima pravilne ishrane, kažu u Longa Viti. Kada brzo živimo, ne posvećujemo dovoljno pažnje ishrani koja je osnov našeg zdravlja.

Ishrana je početna i najvažnija karika u zdravlju. Hrana daje telu energiju za normalno funkcionisanje na svim nivoima. Preko hrane unosimo gradivne materije organizma:

 • proteine
 • ugljene hidrate
 • masti
 • vitamine
 • minerale
 • enzime
 • antioksidante

Kada imamo zdrave navike u ishrani i izbalansiran unos namirnica, telo je puno energije i zdravlja. Svi poremećaji u telu kreću od disbalansa u organizmu koji nastaju kao posledica neadekvatnog unosa namirnica koje su telu potrebne.

Kako nam pomaže BICOM terapija?

Biorezonantna dijagnostika nam omogućava da otkrijemo poremećaje u telu tj. energetske blokade i disbalanse merenjem frekvencija i vibracija tela, organa, patogena i hrane. Tako možemo otkriti pravi uzrok poremećaja metabolizma koji za posledicu ima prekomerno zadržavanje kilograma, nedovoljno kilograma, malnutriciju, i dr.

Bicom nutricionisticko testiranje obuhvata:

 • Test intolerancije na hranu na preko 200 namirnica koje svakodnevno koristimo u ishrani.
 • Proveru prisustva patogena u organizmu koji utiču na zdravlje i metabolizam ( gljivice, paraziti, virusi, bakterije).
 • Proveru organa zaduženih za detoksikaciju: jetra, creva, limfa, bubrezi.
 • Detaljnu proveru metabolizma gde precizno otkrivamo zašto je došlo do poremećaja tj. tražimo pravi uzrok ( genetika, hormoni, zavisnost, intolerancija, nedovoljno hranljivim materija itd.)
 • Proveravamo da li je dobar metabolizam belančevina, proteina, masti…da li telo ima dovoljno vode, enzima, kakav je kiselo – bazni odnos organizma i dr.
 • Otkrivamo kada i zašto jedete ili ne jedete određenu hranu i koja je psihološko/emotivna pozadina i potreba za time.
 • Na kraju proveravamo stanje vitamina, minerala, antioksidanasa… i tražimo šta je to što je potrebno Vašem telu da bi postigao optimalni sklad i balans.

Testiranje na Bicomu prati i merenje visine i sastava tela na InBody vagi koja precizno pokazuje koliko imate masti, vode, koštano mišićne mase… daje tačne kalorijske procene i preporuke za postizanje najboljih rezultata.

Za one koji žele detaljniji pristup proveravaju se i hormoni, test set 5 elemenata, bahove kapi i čakre, ortopedski set, neuroendokrini set i test opterećenja iz spoljašnje sredine. Svi ovo testovi daju nam preciznu i detaljnu sliku trenutnog stanja kao i pravac kojim trebamo ići u cilju postizanja željenog izgleda i poboljšanja zdravstvenog stanja na svim nivoima.

Nakon testiranja i merenja, dobijate personalizovani plan ishrane napravljen samo za vas prema pregledu i onome što vašem telu treba u ovom trenutku. Napredak se prati kontrolama i rezultat ubrzava Bicom terapijama.

Povoljnosti tokom novembra

Tokom novembra, uz pregled na BICOM aparatu, dodatne BICOM terapije dobijate po ceni od 2.500 dinara, umesto 3.000.

Kakav je osećaj kada krenete sa BICOM nutricionizmom?

Nakon samo nekoliko dana od kako počnete da se pridržavate naših saveta za pravilnu ishranu prilagođenih baš vama, osetićete se mnogo bolje, što će vam biti podstrek za dalji napredak.

Nakon samo par nedelja moći ćete da obučete garderobu koju dugo niste mogli i toj sreći neće biti kraja.

Nakon mesec dana zdravlje će vam biti mnogo mnogo bolje i na prvoj kontroli bićete ponosni na sebe a i mi na vas.

Kako se naš program ishrane razlikuje?

Ono što razlikuje naš program ishrane od običnih dijeta jeste to da vi stičete pravilne navike u ishrani i one vam ostaju kao životni stil, tako da ne postoji jo jo efekat.

Takođe, svojim primerom ohrabrićete i svoje najbliže, što će biti posebno afirmativno za vas i vašu porodicu.

Iako odluka može izgledati i jeste teška, odvažite se i uradite važnu stvar za sebe i svoje zdravlje.

Za sva pitanja obratite se Longa Vita Aesthetica timu: 069 11 22 359

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com