Promo

Bezbrižno uživajte u čarima zime

Tokom zime naša koža iziskuje posebnu negu. Posebno, kada su u pitanju zimski sportovi, kao što je skijanje, ali i uopšteno boravak na planini.

Iako su niske temperature, sunčani dani na planini, velika nadmorska visina i odsjaj od snega mogu stvoriti “problem” i dovesti do toga da izgorimo, čak i više nego leti.
Zbog toga, ukoliko odlučite da se uputite na zimovanje i skijanje, poželjno je poneti kremu ili losion za sunčanje, kako biste izbegli opekotine od sunca.
Fitogal vam predstavlja kolekciju zaštitnih proizvoda za sunčanje ABBRONZARE

Abbronzare zaštita od sunca dostupna je u vidu losiona za sunčajnje, kao i nakon izlaganja suncu i u vidu ulja. Različitih jačina, losion i ulje čuvaju vašu kožu, hrane je vitaminom E, čine je mekom, glatkom i hidratisanom.

Losion nakon sunčanja obogaćen proteinima i pantenolom, zajedno sa antiflogističnim dejstvom kamilice i hamamelisa, umiruje kožu nakon sunčanja. Preparat omogućava reparaciju kože i sprečava pojavu naknadnih oštećenja kože. Umanjuje ljuštenje kože. Pogodan je za lice i telo.

FITOGAL
Naravno, hladan vazduh takođe nepovoljno utiče na našu kožu, te je zbog toga veoma bitno posebnu pažnju posvetiti koži lica, ruku, kao i usnama.

 

Nega kože ruku
Koža ruku je najtanja i najosetljivija, a ruke su najčešće izložene hladnoći, tako da u toku zimski dana koža ruku postaje suva i ispucala, a neretka je pojava i iritacije i ekcema. Kako biste zaštitili kožu svojih ruku, izbegavajte duži kontakt sa sapunima i hemijskim sredstvima, utopljavajte ruke rukavicama i redovno nanosite Fitogal Specijalnu glicerinsku kremu.

Nega kože lica
Jako je bitno, tokom zimskog perioda, čuvati kožu lica, jer je veoma osetljiva i održavati je redovno čistom i hidriranom. Fitogal krema za lice Q10 sa vitaminima E i C, odličan je način hidratacije i potpune nege kože lica sa dodatnim enzimima Q10 i neophodnim vitaminima E i C.

Nega usana
Usne su izuzetno osetljive na hladnom vremenu. Lako se isuše i ispucaju. Kako ne biste imali problema sa ispucalim usnama, preporučuje se redovno nanošenje Labial proizvoda, koji sprečavaju gubljenje vlage i time onemogućavaju nastajanje i ublažuju već postojeću ispucalost usana.

Fitogal brine o vama i vašoj koži tokom hladnih dana, kako biste Vi maksimalno uživali u pravoj zimskoj čaroliji!

 

FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com