Društvo

Bezbednost građana i imovine na prvom mestu

Dobra saradnja lokalne samouprave i policije osnov je bezbednosti građana i imovine.

Radi utvrđivanja smernica u uspostavljanju i razvoju novih načina saradnje niške policije i GO Palilula, danas je upriličen susret načelnika Policijske uprave Niš Slaviše Virijevića i novog predsednika ove Gradske opštine Bratislava Vučkovića.

Njih dvojica su obišli policijsku stanicu, koja funkcioniše u adaptiranim prostorijama nekadašnje Mesne zajednice “Đuka Dinić”, koje su otvorene početkom ove godine.

U ovim prostorijama rade policijski službenici opšte nadležnosti, operativna grupa i dežurna služba. Novi prostor omogućava značajno bolje uslove za rad i uspešnu saradnju sa građanima. Prostor se i dalje oprema za nove sadržaje funkcionisanja stanice i mi se nadamo dobrim rezultatima u budućnosti”, rekao je Slaviša Virijević načelnik Policijske uprave Niš.

Foto: D.V.

Prostor se i dalje oprema za nove sadržaje funkcionisanja policijske stanice.

Sve ono što zavisi od nas, pa i mimo toga, uradićemo za policijsku stanicu radi bezbednijeg i kvalitetnijeg rada svih. Nastavljamo i započeti projekat “Policija u lokalnoj zajednici”, dopunićemo i unaprediti neophodne resurse, jer bezbednost naših građana, a na Paliluli živi oko 80.000 ljudi, je iznad svih prioriteta”, rekao je Bratislav Vučković predsednik GO Palilula.  

Foto: D.V.

Policijska uprava Niš u saradnji sa Gradskom opštinom Palilula, uspešno sarađuje i u projektnim aktivnostima poput akcije “Reci NE nasilju u porodici” na teritoriji ove opštine koja je organizovana sa ciljem da se osnaže žrtve da prepoznaju i prijave porodično nasilje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com