Sport

Bežanija pala na Čairu: Het-trik Mitrovića za prolaz dalje

Niški Radnički savladao je Bežaniju u prvom meču Kupa Srbije sa 4:1 (1:0) i tako obezbedio nastavak “borbe” u osmini finala Kupa.

U prvom poluvremenu jedini gol za domaću ekipu postigao je Taras Bondarenko (22. minut) a rezultom 1:0 završeno je prvo poluvreme.

Jedini gol postigli su gosti u drugom delu meča u 63. minutu a strelac je bio Ibrahim Tanko za izjednačenje koje nije dugo potrajalo.

U domaćem timu raspoložen je bio Marko Mitrović (73, 79. i 88. minut) i na najbolji način obezbedio Radničkom učešće u osmini finala Kupa Srbije (4:1).

Trener Radničkog Nenad Lalatović nakon meča čestitao je igračima na prikazanoj igri.

“Čestitam ekipama na prikazanoj igri. Na vreme smo poveli, imali još nekoliko prilika koje nismo iskoristili. Morao sam da napravim neke izmene, tada smo uspostavili bolji ritam igre. Sve pohvale za moje igrače. Bežaniji želim puno sreće”, rekao je Lalatović na konferenciji za novinare nakon meča.

“Zadovoljstvo je biti ponovo u Nišu. Znali smo da je Radnički jaka ekipa. Imaju  drugi tim, koji su izveli, koji je bio izuzetno jak za nas. Nismo mogli da izdržimo taj ritam koji je nametnuo Radnički”, rekao je trener FK Bežanija Aleksandar Stanković.

Glavni sudija: Novica Anđelovski

Radnički: Bondarenko (22. minut), Mitrović (73, 79. i 88. minut)

Bežanija 1:1 Tanko (63. minut)

FK Radnički: Ristić, Aksentijević, Mijailović, Bondarenko, Đorđević, Aleksa Jovanović, Noma ( 59. minut Haskić), Damjanović (71. minut Stojanović), Stanisavljević, Babić, Mrkić (65. minut Mitrović)
FK Bežanija: Krunić, Mijailović, Stojanović, Filipović, Radočaj (80. minut Žang), Radovanović, Desančić, Jeremić, Simić (63. minut Tanko), Basanović, Bogdanovski (82. minut Bojić)

Radnički je nakon ove pobede obezbedio mesto u osmini finala koje se igra 24. oktobra, a žreb će odlučiti protivnika.

Niški Radnički dočekuke Partizan u nedelju 30. septembra u meču desetog kola Super lige Srbije.

Opširnije na zvaničnom sajtu FK Radnički. 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com