Promo

Bez prekomernog znojenja i za osećaj svežine i tokom zimskih dana

Znojenje tela je prirodan proces. Organizam na taj način reguliše telesnu temperaturu i oslobađa se toksina. Međutim, ukoliko je znojenje prekomerno, ono može biti vrlo neprijatno.

Prekomerno znojenje nije “rezervisano” samo za period kada su temperature visoke. Tokom zimskih meseci, čak i kada su temperature izrazito niske, naše telo se znoji ispod odeće.

Majice, džemperi i ostali delovi odeće koji nisu od prirodnih materijala ne dozvoljavaju telu da diše i podstiču prekomerno znojenje, što stvara neprijatan osećaj, a neretko i neprijatne mirise.

Zimski sportovi, poput skijanja, klizanja, ali i obične igre s decom u snegu, dovode do toga da se telo znoji, čak i više nego što je uobilčajeno, jer na sebi imamo dosta odeće što stvara veliku razliku u odnosu na spoljnu temperaturu.

Pored gornjeg dela tela, zbog debelih čarapa i zimske obuće, učestala je pojava i prekomernog znojenja stopala, što može vrlo lako dovesti do gljivičnih oboljenja.

Image by DanaTentis from Pixabay

Zbog toga je veoma važno voditi računa i tokom zime, nositi što prirodnije materijale, uz koje će pore na našoj koži moći da funkcionišu kako treba. Uz to, antiperspiratni su neizostavni i tokom zime, kako bi naše telo uvek bilo sveže.

Kako biste regulisali problem sa prekomernim znojenjem tela i stopala i rešili se neprijatnih mirisa DCP Hemigal u svojoj Fitogal kolekciji prestavlja vam WHISPER antiperspirantnu kremu i DEO FRESH FOOTH kremu za negu stopala.

Fitogal Antiperspirantna deodorantna krema “Whisper” pruža jedinstvenu, efikasnu zaštitu u odnosu na razvoj neprijatnog mirisa tela. Nanosi se samo jednom u toku dana pri čemu kožu ispod pazuha održava suvom, glatkom i parfimisanom senzualnim, diskretnim mirisom koji se dugo zadržava. Ovaj proizvod ne sadrži alkohol i ne boji tkaninu odeće sa kojom, eventualno, može doći u kontakt.

Deo Fresh Foot krema za negu stopala iz Fitogalove kolekcije pruža efikasnu zaštitu u odnosu na razvoj neprijatnog mirisa stopala. Nakon nanošenja, koža stopala dugo ostaje suva, sveža i prijatnog, diskretnog mirisa. Ne sadrži alkohol i ne boji tkaninu odevnih predmeta sa kojom može doći u kontakt.
Način upotrebe: Malu količinu naneti blagim utrljavanjem na kožu stopala. Potrebno je da u tu svrhu koža bude čista. Primenjivati jednom u toku dana. Ne nanositi kremu na oštećenu ili iritiranu kožu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com