Društvo

Bez čekanja u redu. Do tiketa za redosled u Jedinstvenom upravnom mestu preko aplikacije

Građani Niša će bez odlaska u više različitih institucija, sve što je potrebno moći da završe u najkraćem mogućem roku na jednom mestu. To omogućava Jedinstveno upravno mesto koje je otvoreno u zgradi Gradske uprave u ulici Nikole Pašića. Sada i bez čekanja u redu.

 

“Tiket za redosled pružanja usluga strankama u Jedinstvenom upravnom mestu (JUM) možete preuzeti preko aplikacije postavljene na sajtu Grada Niša (https://www.ni.rs/usluge/), na adresi https://jumzakazivanje.ni.rs/ , a ne samo preko uređaja u JUM”, saopšteno je iz kabineta gradonačelnice Niša.

Tiket je moguće preuzeti i preko QR koda koji će biti postavljen na istoj stranici sajta i koji vodi do aplikacije, dok će štampani QR biti dostupan u sedištu JUM-a.

“Sistem za upravljanje redovima čekanja u JUM-u štedi vaše vreme i omogućava kraći boravka u sedištu JUM-a u ulici Nikole Pašića 24”, ističu.

Grad Niš u jedinstveno upravno mesto uložio četiri miliona dinara, a pet miliona dinara je dalo Ministrstvo državne uprve i lokalne samouprave.

Jedinstveno upravno mesto biće na raspolaganju građanima svakog radnog dana od 7.30 do 15.30.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com