Sport

Besplatno na Radnički! Potrebna podrška Nišlija pred paklenu sedmicu

Meč 30. kola Superlige Srbije koji je poslednji u regularnom toku, igraju Radnički i OFK Bačka u nedelju od 17 sati na stadionu Čair. Ulaz je besplatan.

“Bačka se bori za opstanak i svaki bod im je neophodan na tom putu. U meču protiv Crvene zvezde koji su odigrali u sredu, primili su dva brza gola i posle nisu mogli da se vrate, ali uočili smo i mnoge dobre stvari u njihovoj igri. Imaju odlične napadače, koji mogu da budu veoma neprijatni ako im se otvori prostor i to ćemo morati da sprečimo“, rekao je šef strčnog štaba Radničkog Nenad Lalatović.

Podrška navijača je veoma bitna, rekao je Lalatović.

“Mi igramo kod kuće, imamo veliki motiv da ovaj regularni deo završimo pobedom i na najbolji mogući način uđemo u paklenu sedmicu u kojoj nas čekaju dueli sa Crvenom zvezdom u pllej-ofu, Partzanom u Kupu, a onda sa Partizanom ili Čukaričkim u plej-ofu. Atmosfera u svlačionici je sjajna i još jednom koristim priliku da pozovem ljubitelje fudbala iz Niša da dođu u nedelju i daju nam krila pred najvažniji deo sezone“, rekao je šef strčnog štaba Radničkog.

Povređeni su Đorđe Crnomarković i Lazar Ranđelović, a Saša Stojanović se nedavno vratio u igru.

“Protiv Bačke nas zanimaju samo tri boda i daćemo sve od sebe da ih osvojimo i da napunimo baterije pred mečeve u kojima će se odlučivati o trofejima u ovoj sezoni istakao je Lalatović“, rekao je na konferenciji za novinare Nenad Lalatović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com