Sport

Besplatno na Radnički – Mladost

Fudbaleri Radničkog odigraće u sredu od 18 časova odloženu utakmicu 2.kola Superlige Srbije  protiv lučanske Mladosti. Meč se igra na Čairu a ulaz će biti besplatan.

Klub je preko svog zvaničnog sajta objavio ovu informaciju i pozvao Nišlije da u što većem broju dođu i podrže njihov tim do nove pobede i nova 3 boda.

Mladost je dužnik Nišlija još iz prošle sezone kada su svi očekivali da će, kako su obećali, odustati od kvalifikacija za Ligu Evrope i svoje mesto ustupiti Radničkom koji je bio na poziciji niže. To se ipak nije dogodilo pa je ovaj cilj pomeren za tekuću sezonu.

Upisivanjem novih bodova i eventualnom pobedom Radnički bi zauzeo 4.mesto na tabeli, a ekipa ne zna za poraz u poslednje 4 utakmice.

Sa druge strane Lučanci su zabeležili samo jednu pobedu od početka sezone i na svom kontu imaju 5 bodova. U prošlonedeljnoj utakmici protiv Bačke njihovi fudbaleri su napustili teren, nezadovoljni suđenjem, a crveni karton zaradio je šef stručnog štaba, Neško Milovanović.

U poslednjih 5 susreta ishod je podeljen, po dva puta ove dve ekipe su upisale pobede a jednom su podelili bodove.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com