Sport

Besplatni termini za vremešne kuglaše

Grad obezbedio besplatne termine za penzionere koji se rekreativno bave kuglanjem.

Na energiji koju imaju u trećem dobu mogu mnogi da im pozavide. Bave se rekreativnim kuglanjem i slave svaki dobar rezultat. Posetile su ih gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i direktorka Sportskog centra „Čair“, Branka Aranđelović i same se ogledale u obaranju čunjeva.

Penzioneri zaljubljenici u kuglanje za rekreaciju koriste besplatne termine koje je za njih obezbedio grad. Treniraju dva puta nedeljno u renoviranoj kuglani kod bazena u Sportskom centru „Čair“.

Gradonačelnica Sotirovski je ovom prilikom istakla da će Grad nastaviti da unapređuje sistem usluga za najstarije sugrađane i da će u naredna dva meseca obezbediti za sve penzionere starije od 65 godina besplatan gradski prevoz. Za sada ovu povlasticu koriste penzioneri stariji od 70 godina.

Direktorka Sportskog centra „Čair“, istakla je značaj fizičke aktivnosti za penzionere.

Članovi Kluba penzionera najavili su i osnovanje sportskog kluba jer žele da se dokažu i kao takmičari.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Da si pravi novinar trebao bi i da napises i kiji su dani i termini u pitanju da bi inforamacuja bila potpuna !?

  2. to su titovi penzioneri otisli sa 50 i kusur godina u penziju. sada mogu i na kuglanje . zamislite buduce penzionere sa 65 godina staza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com