Zdravlje

Besplatni pregledi u Vojnoj bolnici

Povodom obeležavanja 180 godina srpskog vojnog saniteta, Uprava za vojno zdravstvo organizovaće predstojeće subote, 27. jula, besplatne specijalističke preglede za građane u Vojnoj bolnici Niš, Vojnomedicinskom centru Karaburma i Vojnoj bolnici Novi Sad.

Pregledi će biti organizovani od 7.30 do 13.30 časova, saopštilo je Ministarstvo odbane.

U Vojnoj bolnici Niš građanima će biti dostupni specijalisti kardiologije, gastroenterologije, neurologije, otorinolaringologije, oftalmologije i ginekologije.

U okviru besplatnih pregleda radiće se osnovne analize krvi, određivanje nivoa šećera u krvi, EKG, radiografska snimanja, ultrazvučni pregledi, kao i druge dijagnostičko-terapeutske procedure, ali isključivo po indikacijama lekara specijalista.

Za specijalističke preglede mogu se prijaviti svi zainteresovani građani, uključujući i one koji nemaju zdravstveno osiguranje.

Besplatne specijalističke preglede moguće je zakazati u četvrtak 25. i u petak, 26. jula, od 9 do 12 časova, na brojeve telefona: VB Niš: 018/555-054 i 018/555-061

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com