Društvo

Besplatni onlajn kurs za upis na osnovne studije u SAD

Međunarodni akademski centar Education USA Srbija od  danas, 6. oktobra, počinje jesenji “Future Perfect”, onlajn savetodavni kurs sa ciljem asistencije srednjoškolcima u procesu prijavljivanja na studije u Sjedinjenim Američkim Državama.

Sjedinjene Države nude bogatu ponudu visokog obrazovanja kakvog nema nigde u svetu zahvaljujući hiljadama akademskih programa, institucijama na svetskom nivou i neprevaziđene fleksibilnosti. Kurs “Future Perfect” u organizaciji EducationUSA Srbija nudi podršku potencijalnim studentima osnovnih studija širom Srbije u navigaciji kroz proces prijave na studiranje u Sjedinjenim Državama i istovremeno im pomaže da naprave najbolji plan akademske i profesionalne budućnosti, saopštili su iz Američkog kutka u Nišu.

Poziv važi za učenike koji su trenutno  u srednjoj školi i planiraju studije u Sjedinjenim Američkim Državama.

“Video materijal i izvori za čitanje, kao i nedeljne diskusije sa savetnicima EducationUSA Srbija, uključeni su u program. Istovremeno se polaznicima besplatnog kursa obezbeđuje pristup onlajn savetovanjima sa gostima koji će biti fokusirani na prijem na koledže, kao i besplatno članstvo u grupi za podršku koje se obavlja preko programa Discord”, ističu u Američkom kutku u Nišu.

Prijava za program obavlja se popunjavanjem formulara na linku
OVDE.

Sva pitanja o programu mogu se poslati na mail ili pozvati na broj 065/3349639.

Ovaj kurs je potpuno besplatan zahvaljujući podršci Ambasade SAD u Beogradu i Biroa za obrazovne i kulturne poslove Stejt departmenta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com