Društvo

Besplatne muzičke radionice u Nišu kreću sa novim ciklusom

Udruženje Štek House raspisalo je konkurs za polaznike novog ciklusa Besplatnih muzičkih radionica za mlade sa teritorije Niša. Konkurs za nove polaznike radionica je otvoren od 10. do 29. septembra u ponoć. Pravo učešća imaju mladi od 18 do 30 godina.

Organizatori navode da će, kao i prethodinh godina, mladi koji se bave pevanjem, sviranjem gitare, bas gitare i bubnjeva moći u dvomesečnom ciklusu da nauče ili unprede svoje znanje iz ovih oblasti.

Dodaju da će se ovaj ciklus razlikovati od prethodnih po tome što će mladi pored svojih mentora za instrumente imati prilike da čuju iskustva i odraditi radionice i sa gostujućim predavačima iz ostatka Srbije.

Učešće na radionicama je besplatno.

Zainteresovani svoje prijave za učešće na radionicama mogu poslati popunjavanjem onlajn formulara.

Za sva dodatna pitanja i informacije zainteresovani se mogu obratiti preko fejsbuk stranica: Štek House ili Besplatne muzičke radionice Niš, ali na imejl adresu muzickeradionicenis@gmail.com

Ovogodišnji projekat Besplatnih muzičkih radionica podržao je Grad Niš i Kancelarija za mlade grada Niša, a realizuje se u saradnji sa klubom Feedback

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com