Društvo

Besplatne kreativne radionice u Dečijem kulturnom centru

Za školarce koji zimski raspust provode u Nišu Dečiji kulturni centar organizuje besplatne kreativne radionice iz različitih oblasti.

U ponudi su likovna i dramska radionica, učenje Esperanto jezika, ručni rad – heklanje i pletenje, a sportski dan biće organizovan 14. februara.

Nisu sva deca u mogućnosti da negde otputuju za zimski raspust. Želja nam je bila da deci omogućimo da u danima raspusta vreme provedu kvalitetno i da kroz igru nauče nešto korisno. Iskustvo koje imamo iz ranijih godina pokazuje da deca vole ovakav vid druženja, tako da ih i večeras ali i narednih dana očekujemo u velikom broju. Pripremamo im mali koncert dobrodošlice na kojem će večeras od 18 časova nastupiti članovi naše muziče i ritmičke sekcije”, kaže Sandra Petković direktorka Dečijeg kulturnog centra.

Broj dece u grupi je ograničen, a prijave se mogu izvršiti putem telefona 018/ 514-748 i 018/ 4-100-110, Fejsbuka, Intsgarama ili ličnim odlaskom u prostorije Centra u Čairu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com