Sport

Besplatna škola za buduće arbitre

Za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu, koji bi da se u budućnosti bave ovim pozivom i da na travnati tepih istrče kao delilac pravde stiže lepa vest. Uskoro počinje potpuno besplatna škola za obuku fudbalskih sudija.

Dvanaesta po redu škola u organizaciji SSOSFSN (Stručno-strukovna organizacija sudija fudbalskog saveza Niša) dostupna je svima koji bi da se oprobaju u ovom poslu i uskoro će optočeti sa stvarnjem nove generacije fudbalskih sudija.

Kandidati se mogu prijaviti u prostorijama Fudbalskog Saveza Niša, koji se nalazi na Trgu Pavla Stojkovića 10. Prijave su moguće svakog radnog dana od 9:00 do 15:00 časova.

Za sve one koji imaju bilo kakve nedoumice u vezi sa novom školom mogu se javiti na broj 063 8016248 a sekretar pomenute organizacije Mikica StojiljkovićRedža daće im sve neophodne informacije.

Škola će početi sa radom krajem februara, a predavanja će biti održana u večernjem terminu.

Ono što je veoma bitno i što posebno raduje sve one koji su zainteresovani za deljenje fudbalske pravde, ovo školovanje će biti potpuno besplatno!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com