Sport

Besplatna škola skejta u parku Čair

Srpska Skejtbord-roler federacija će u četvrtak 22. juna i petak 23. juna u parku Čair od 19 – 20 časova održati besplatnu školu skejta. Trening će voditi treneri licencirani od strane Federacije, koja ima za ideju da olimpijsku granu sporta SKEJTBORDING promoviše široj populaciji, a prvenstveno najmlađoj.

 

„Pozivamo sve zainteresovane da dovedu decu uzrasta od 5 -15 godina, a ukoliko imate skejt isti ponesete zajedno sa zaštitnom opremom koja je obavezna“, saopštili su iz Skejtbord-roler federacije.

Foto: Srpska Skejtbord-roler federacija

Kažu i da će biti obezbeđen određeni broj skejtova i zaštitnih kaciga za sve one koji je nemaju, a hteli bi da se oprobaju u ovoj vrsti sporta.

„Ovo je samo prva od više akcija koje će da se održe na više lokacija u Nišu u toku letnjih meseci. U parku Čair na poligonu kod popularnog „Mostića“ videćete belo – crvenu vertikalnu zastavu Srpske skejtbord i roler federacije i
spreman poligon za trening“, kažu oni.

Dodaju da osim što je popularan, skejtbording se pored dorbobiti za rekreaciju i profilaksu kod dece i starijih, može koristiti i kao alternativni prevoz u gradu.

Foto: Srpska Skejtbord-roler federacija

Ukoliko vremenski uslovi na budu povoljni za održavanje ove aktivnosti, iz Federacije najavljuju da će zakazati novi termin.

Foto: Srpska Skejtbord-roler federacija

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com