Društvo

Besplatna rehabilitacija u banjama za penzionere

Svi zainteresovani penzioneri mogu podneti prijavu za besplatnu rehabilitaciju u zdravstveno-stacionarnim ustanovama i banjsko-klimatskim lečilištima, u trajanju od deset dana. Prijave se mogu podneti u Gradskoj organizaciji penzionera Niš, Trg Pavla Srojkovića br. 10, od 8 do 14 sati, zaključno sa 7. septembrom.

Pravo da se prijave imaju korisnici starosnih, invalidskih i porodičnih penzija čiji iznos ne prelazi 27.775 dinara i koji nemaju druga lična primanja.

Uz prijavu treba podneti i penzioni ček, popunjenu prijavu na propisanom obrascu gde podnosilac zahteva želi da koristi rehabilitaciju, da osim penzije nema drugih ličnih primanja i da ovlašćuje Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje da u njegovo ime i za njegov račun zaključi ugovor o poslovnoj saradnji sa ustanovom u kojoj će koristiti pravo na rehabilitaciju i raspoloživu medicinsku dokumentaciju ukoliko je podnosilac prijave poseduje.

Pravo na korišćenje ove povlastice imaju i penzioneri koji nisu članovi penzionerskih organizacija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com