Društvo

Besplatna radionica za medijske fotografe

Centar za razvoj fotografije održaće besplatnu radionicu u utorak 29.9.2020. godine od 12 časova u Niškom kulturnom centru. 

Radionica se održava pod nazivom „Vizuelna medijska pismenost”, a prema rečima organizatora na njoj će brzo i lako učesnici moći da savladaju osnove medijske fotografije.

“Radionica vam nudi gotova rešenja kako da unapredite svoj fotografski rad. Prijavite se ukoliko ste novinar (u ulozi fotografa) ili student. Dobićete jednostavne smernice kako da vaša fotografija ima najviše pregleda, probudi javnost, a u isto vreme nastane u skladu sa profesionalnim i etičkim standardima. Naučićete koje su to specifičnosti fotografske profesije u medijima i savladati osnove vizuelne medijske pismenosti. Odgovorićemo na sve vaše nedoumice kako da napravite dobru, profesionalnu fotografiju”, ističu organizatori.

Predavač je Zvezdan Mančić, predsednik Centra za razvoj fotografije, koji ima 30 godina iskustva u oblasti medijske fotografije i treninga za novinare.

Radionica će se održati u utorak, 29. 9. 2020. od 12 sati u Niškom kulturnom centru.

Prijavite se na mejl adresu press@crf.rs sa naznakom “Prijava za radionicu u Nišu”.

Na radionici je obavezno nošenje zaštitne maske.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com