Promo

Besplatna radionica programiranja za decu od 7 do 14 godina

Škola programiranja Level Up i Niške Vesti organizuju besplatnu radionicu programiranja za decu uzrasta od 7 do 14 godina.

Besplatna radionica programiranja održaće se u subotu 24. februara i trajće od 10 do 18 sati. Trajanje jedne radionice je dva sata.

“Prijavite se na vreme mesta su ograničena. Pridružite se našoj besplatnoj radionici da zajedno isražujemo čarobni svet kodiranja”, poručuju programeri Level Up-a.

Prilikom prijave ostavite ime i prezime deteta kao i jednog od roditelja, kontakt telefon i godište deteta. Prijave možete slati na: info@levelup.rs ili u inbox-u stranice škole Level Up.

Da li vaše dete voli izazove, rešavanje problema i stvaranje nečega potpuno novo?
Ako je odgovor potvrdan, radionica programiranja za osnovce je savršen izbor!

Zabavno, interaktivno i edukativno iskustvo za decu uzrasta od 7 do 14 godina. Radionica će im pomoći da savladaju osnovne koncepte programiranja i razviju veštine koje će im koristiti tokom celog života. Kroz ovu dvočasnu radionicu proverite interesovanja vaših mališana, možda je baš programiranje ono što oni žele.

Pogledajte završni projekat najmlađih programera Level Up-a http://osnovci.levelup.rs/

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com