Obrazovanje

Besplatna praksa i obuka za instruktore plivanja i fitnes treninga za osobe sa invaliditetom

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Nišu zajedno sa partnerima iz Bugarske u okviru Interreg – IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska – Srbija realizuje IPA projekat pod nazivom: „ADAPTIVNA FIZIČКA AКTIVNOST I SPORT – MLADI ZA MLADE.”

Obezbeđena je besplatna praksa i profesionalno usavršavanje za 15 odabranih kandidata iz oblasti plivanja i fitnes treninga za osobe sa invaliditetom, saopštio je ovaj fakultet.

Po završetku obuke, svi kandidati dobijaju međunarodno priznat sertifikat!

“Projekat obuhvata teorijske i praktične časove plivanja, plivačkih tehnika, primene plivačkog treninga, funkcionalnog treninga i kardio fitnesa za osobe sa invaliditetom”, ističe se u saopštenju Fakulteta sporta.

 

Svi zainteresovani koji žele da se prijave i učestvuju u obuci potrebno je da zadovolje 2 kriterijuma:

  1. da su starosti do 29 godina;
  2. da su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje duže od 12 meseci.

Početak obuke planiran je za sredinu marta ili početak aprila u zavisnosti od dogovora sa izabranim kandidatima. Projekat će voditi doc. dr Bojan Jorgić – menadžer projekta i prof. dr Marko Aleksandrović – koordinator projekta.

Za više informacija pozvati na brojeve telefona 060/55-371-18 i 064/26-147-87 ili kontaktirati putem imejla ipafsfvnis@gmail.com.

Planirano trajanje obuke je četiri meseca. Obuka se organizuje u vremenskim intervalima od dva sata, tri puta nedeljno.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com