Sport

Besplatan ulaz: Radnički dočekuje Vojvodinu

Niški Radnički za vikend dočekuje ekipu Vojvodine u meču 35. kola Superlige Srbije. Susret je zakazan za nedelju sa početkom u 18 sati. Meraklije priželjkuju pun Čair a kažu i da su niški fudbaleri to i zaslužili.

Mesecima unazad Radnički ispisuje nove stranice bogate istorije kluba, obarajući sve same rekorde. Na tri kola do kraja prvenstva on je obezbedio vicešampionsku titulu, mada su još uvek “sve karte u igri” i kada je šampionska titula u pitanju.

“Hoću da čestitam igračima na fenomenalnoj sezoni. Radnički nikada u istoriji nije završio sezonu na drugom mestu, a istorija ovog kluba je velika, a eto sa ovom sjajnom generacijom je to i uspeo”, istakao je na konferenciji za novinare šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović.

Niška ekipa trenutno ima 45 bodova, dok osmoplasirana Vojvodina ima čak 25 manje.

“Vojvodina igra rasterećeno, nemaju šta da izgube, pošto nisu u nezavidnoj situaciji. Uspeli su da uđu u plej-of, ostvarili su cilj i ovde će sigurno doći da se nadigravaju. Mi imamo samo jednu želju u nedelju, a to je da osvojimo nova tri boda i da se onda okrenemo sledećoj utakmici protiv Napretka. A posle toga nam dolazi meč sezone sa Partizanom u kojem ćemo juriti novi istorijski rezultat i prvi plasman Radničkog u finale Kupa”, rekao je Lalatović.

Istakao je da igrači i on žele da nadoknade sve propušteno u duelu sa Čukaričkim i borbom na terenu opravdaju visoku poziciju na tabeli Superlige Srbije. Đorđe Crnomarković se vraća nakon povrede, Đorđević je odradio suspenziju zbog žutih kartona a Grbić se oporavio od umora pa će svi biti spremni da u nedelju istrče na teren, rekao je Lalatović.

U nedelju neće igrati ni Nikola Drinčić koji je u meču sa Čukaričkim dobio udarac u leđa, tom prilikom mu je otpao mladež, usledila je i hiruška intervencija, nakon oporavka on bi trebalo da se pridruži timu naredne nedelje.

Besplatan je ulaz na utakmicu Radničkog i Vojvodine, u nedelju od 18 sati.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com