Društvo

Besplatan prevoz do Kameničkog visa na prvomajski uranak

U susret predstojećem prazniku i tradicionalom prvomajskom uranku, Gradska opština Pantelej u saradnji sa gradskim prevoznicima obezbediće besplatan javni prevoz zainteresovanih žitelja ove opštine i mnogobrojnih Nišlija koji se na dan 1. maja celodnevno okupljaju na izletištu Kamenički vis.

U skladu sa ustaljenom praksom iz prethodnih godina autobus bi prevozio izletnike na relaciji: polazak sa stajališta kod Učiteljskog doma, sa usputnim stanicama u Jagodin mali i ul. Kosovke devojke, preko Vinika i sela Kamenica do parkinga na izletištu Kamenički vis, po sledećem režimu prevoza:

-polasci prema Kameničkom visu, na svaki neparni sat, počev od 07,00 do 19,00
-povratak sa Kameničkog visa, na svaki parni sat, počev od 08,00 do 20,00.

Predsednik Gradske opštine Pantelej sa članovima opštinskog rukovodstva, u subotu, 29. aprila od 11 časova obilazi izviđački bivak na putu prema selu Cerje gde u dane predstojećeg praznika borave članovi Izviđačkog odreda „Lola“ i pored druženja u prirodnom ambijentu uvežbavaju veštine pionirstva, boravka i orijentacije u prirodi i stiču ekološka znanja, sopštili su iz kabineta ove opštine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com