Društvo

Besplatan aerobik za sve komšinice – novi program koji sprovode “Super Trnavci”

Besplatan aerobik za sve komšinice, tako se zove novi program koji sprovode “Super Trnavci”.

Sala je konačno spremna i upis polaznica i prva aerobik sesija će biti održana u petak 23. decembra u 19h u Donjoj Trnavi.

Upis polaznica je obavezan zbog velikog interesovanja a pre svega zbog kvalitetnog planiranja termina narednih sesija. Prijava može da se izvede putem profila Super Trnavci na društvenim mrežama ili na broj 064/49 19 078.

Važne i korisne informacije:
– Aerobik sesije su potpuno besplatne i ne postoje nikakvi skriveni troškovi;
– Dobrodošle su sve zainteresovane komšinice iz šire okoline Donje Trnave;
– Organizovaćemo 2/3 termina nedeljno kako bi sve komšinice mogle da pronađu termin koji im odgovara;
– Trening sesije će voditi profesionalni aerobik trener Nevena Ignjatović .

“Seosku prostoriju smo sredili i pretvorili u aerobik studio, angažovali smo profesionalnu trenericu tako da svim zainteresovanim komšinicama iz Trnave, ali i svih okolnih sela, ostaje samo da pokažu dobru volju i dođu na razgibavanje”, kažu “Super Trnavci”.

Upis zainteresovanih i prva aerobik sesija će biti održana u petak, 23. decembra u 19 časova u prostorijama udruženja “Soko” u Donjoj Trnavi. Ova aktivnost je nastala na inicijativu komšinice koja je sloganom “On da sprema ručak a ja da odem na aerobik” osvojila sve simpatnije meštana a deo je projekta Neformalne grupe “Trnavci” koji je podržala Ambasada Velike Britanije u saradnji sa Trag Fondacijom.

“Super Trnavci” su do sada obnovili prostorije fudbalskog kluba “Sloga”, pokrenuli prvi seoski časopis koji uređuju meštani svojim kreativnim rubrikama, organizovali su Trnavačko veče uz tradicionalnu dodelu nagrada najistaknutijim aktivistima “NajTrnavac” i “NajTrnavka” i organizovali su aktivističke konferencije na temu značaja i važnosti aktivizma kao i filantropije. 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com